Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Windows СДСМ XPremier

пријавена од dasaf пред 2 години. (vecer.com.mk)

Една од најдобрите насловни страни во последно време.

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +5 гласови

  28 Август, 2006 - 14:36
  Токму тогаш е создадена „една од најдобрите насловни“
  Проверете.
  Патем, Време уште истата година ја објави но како внатрешна и исто без потпис од каде е земена.

 • +7 гласови

  Е не знам оти не се појави врската!
  http://pomni.blog.com.mk/node/41165

 • +2 гласови

  „Вечер“ е одвратен, одвратен, одвратен, одвратен весник.
  Таков си беше и таков ќе си биде.
  И не му е прв пат да краде туѓи дела.
  Авторот да ги тужи.

 • +1 глас

  Па он беше премиер кога се уведе Е-windows-asp-.NET-влада. Баш му стои позадината.