Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Во кралскиот дивеч се уби шума

пријавена од Lavot пред 1 година, 6 месеци. (www.taratur.com)

Хм, изгледа Шерифот од Ротингем, од „Робин Худ по хулахопки“ замешал прсти во изработката на веб сајтот на Горска. „ОД Конопиште. село во КОДИНГ компанијата на полнилницата современата до спроведува... :))))

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  лапсус лингва
  линсус лапгва

 • +1 глас

  Исправка на насловот „Робин Худ: Мажи во хеланки“.

 • +1 глас

  Да, знам дека буквалниот превод на филмот така гласи, но бидејќи своевремено беше слободно преведен како „Робин Худ по хулахопки“, така и го ставив во статијата.
  Како и да е, нема врска, шерифот уште многу треба да учи од Кодинг... Да си признаеме, тој составуваше поразбирливи реченици. За овие треба некој шпиунски систем да се разработи, за да се дознае што сакал поетот да каже.

 • +1 глас

  Го промениле.... :)