Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Вест со решение за економската криза!

пријавена од GoodBytes пред 1 година, 1 месец. (www.vest.com.mk)

Едно време им се смеевме на Америте со нивните тривијални совети или предупредувања (e.g. „не седи врз запалена скара“), така? Е па истото ни дојде на врата: прво, немој да јадеш по ресторани, второ, навреме плаќај си ги сметките, и трето, не се откажувај од купување недвижнини, туку земи си кредит.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.