Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Torrent junkie

пријавена од vaskoav пред 3 години. (btjunkie.org)

Уште еден сајт за симнување торенти, сепак вреден да се ѕирне. Одличен избор и интерфејс. User friendly, разбираш!!!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Не е кајмакот само за македонски содржини?

 • +1 глас

  Тоа му е намената, но убавината е што системот не ги ограничува корисниците да праќаат било каква содржина.

  Но потоа од другите корисници зависи дали таа содржина ќе стане популарна или не. Тие што нема да станат популарни за определен период ќе се прикажуваат само во профилот на тој што ги пријавил.

  Во моментов тој период е бесконечен, во иднина треба да биде 3-4 дена.

 • +1 глас

  Колку што приметив... има македонско знаме горе десно... така да... не гледам кој е проблемот... клик на знамето и сајтот е на македонски (поголемиот дел, барем :) )