Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Tippi од Африка

пријавена од cchevy пред 2 години, 6 месеци. (www.365.com.mk)

Во 1990 година во независна Намибија се роди Типи Дегре, ќерка на двојката Алан и Силвија кои во тоа време работеа како независни фотографи и сниматели. Додека нејзините родители работеле, таа шетала босонога низ шумите на Африка запознавајќи ги животните: леопарди,мршојадци,бабуни,слонови...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите