Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Што е новo кај зергите во StarCraft 2

пријавена од ta4ka пред 2 години. (www.shoutitonline.com)

Во најновиот клип од старкрафт 2 одговорниот од Близард Chris Sigaty објаснува за сите подобрувања и upgrades на зергите како раса.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Чувствувам дека пак ќе ги направат небалансирано супериорна раса во однос на другите раси како што беше првиот дел. Ама ај, близард си е близард... time shall tell :)

  • +4 гласови

    Оргазмо... ако не си знаел да играш со другите раси.. или ако не си успеал да развиеш тактика против зергите... не значи дека била супериорна расата...

  • +1 глас

    Зергите биле најлесни за играње додека не се совладаат другите раси. Инаку според мене human биле скоро секогаш најслаби во мрежно играње.