Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Сајтот на Драган Дабич

пријавена од Maki пред 1 година, 3 месеци. (www.dragandabic.com)

Сајтот на Драган Дабич ака Радован Караџич (или обратно). Ужасно старо ала ајт, можда ќе му биде некому интересно.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Кога Караџиќ не би бил тоа што е - геноцидален манијак и психопат кој треба веднаш да се стрела - би го жалел.
  Колку е патетично тоа што, еднаш моќниот господар на животот и смртта, мора да се рекламира како некаков алтернативен квази-доктор за се крие како последна пизда.

 • +1 глас

  сајтов е пародија... whois информациите покажуваат дека домејнот е регистриран на 22 јули оваа година, што е 4 дена откако Радован бил уапсен...

 • +1 глас

  @kotle чудно, го гледав годишниот пресек на „Во Центар“ и во рубриката за Караџич го покажаа како носи блуза со натпис www.dragandabic.com

 • +1 глас

  "Behind every able man, there are always other able men." - цитат од страната. :-)