Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Сајт на натуристичкото здружение на Македонија

пријавена од глиша пред 1 година, 1 месец. (naturism.org.mk)

Добро сајтче со навигација за „Настани“, „Мисија“, „Контакт“ и „Линкови“. Мислам дека треба да има навигација „Фотографии“ :)

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Дефинитивно фотографии. Како инаку да знаеме дали да се зачлениме? Којзнае што се` има по тоа плажите?
    :)