Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Сајд, Рекламација, Портабол и Модилации

пријавена од dasaf пред 11 месеци. (www.amt.com.mk)

Одамна не сум пријавил ништо, ама на ова не можев да одолеам. Фала @jpetrov

станала популарна пред 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +4 гласови

  IT сега остани рамнодушен на оваа фирма. :-))

 • +4 гласови

  Upravitel : + 389 (0) 70 965396 Boban E-mail:boss@amt.com.mk

 • +2 гласови

  „Нашите дилери се наша сила, како и ние нивна“
  :)))

 • +2 гласови

  Како-така си доби публицитет Боби д босс.

 • +2 гласови

  Ние не нудиме работа - подобро речено нудиме можност каде гaраниците се дефинирани од способноста, решителност и перцепција на личноста на патот за успех, потпомогнат од нашите колеги ... DAMN! :))

 • +1 глас

  "Dobrodojdovte na linkot na AMT Kompjuteri koj e namenet za kreiranje na Web sajd i kreirawe na va{i programi." и што е најтрагично ФОНТ Е!