Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Rammstein Pussy, контраверзен порно спот

пријавена од Igorce пред 6 месеци, 2 седмици. (zdravo.com.mk)

Ви го претставуваме новиот видео спот од Rammstein. Комплетно во нивен стил. Хадркор порно до максимум! Специјално за вас се изнамачивме додека да ја најдеме целосната нецензурирана верзија и ве молиме за против-услуга, изгледајте го цело видео, најдоброто е на крајот. А, да, они глумат...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите