Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Работничка класа

пријавена од dekotalk пред 1 година, 2 месеци. (www.broker.com.mk)

Стара приказна раскажана на македонски начин

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -2 гласови

  old & boring, али ок, ќе гласам :)

 • +1 глас

  Па добро, забавно е, полно со стереотипи и профилирања, но...
  Не дека некој многу работи во државава, штом сме виснале на Кајмаков. :))

 • +2 гласови

  Текстов е класична капиталистичка стереотипизација на невработените како некои што се дембелеат и на работниците кои не работат.

  Кога ќе се свртам околу мене, моите вработени пријатели си ја работат работата. Сите до еден. И тие што не се вработени работат тук таму. Тукушто ме вратија од шалтер, ама и за таму ќе речам дека луѓето работат.

  Тие што штрајкуваат најчесто ми го попречуваат патот од точка „а“ до точка „б“ низ Скопјево, ама и за нив неможам да не најдам оправдание зошто се на улица.

 • +1 глас

  :)