Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Песноковач

пријавена од Maki пред 1 година, 2 месеци. (gawker.com)

Реклама од Microsoft за нивниот најнов производот. Бонус: http://gawker.com/5138788/awful-product-with-awful-ad-makes-awful-music

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас
 • +2 гласови

  Леле! вака се немам одаааааамна смеено!!

 • +2 гласови

  А . У . Ф . :))))))))))))))))))))))))

  Морам да кажам дека конечно невозможното се случи: "Рама маргарин" го изгуби престолот. И изгледа како детска играчка спрема ова. Одам да спамирам луѓе со рекламава :D

 • +1 глас

  Да си го повторам коментарот на друг, сличен пост:
  Очигледно немате (помали) деца - „Песноковачот“ (ха, добар превод!) има потенцијал да им овозможи многу слободни часови на надобудните пеачи и композитори. Само, треба да се пушта во посебна соба и да има добри слушалки.
  Песноковачот не е наменет за возрасни, тоа е очигледно.
  .
  И признај Тања, како помала играше на „Рама маргарин“? Мм?