Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Невидливиот розев еднорог

пријавена од gocenik пред 1 година, 6 месеци. (www.bagra.org)

Невидливите розеви еднорози се суштества со гоелма духовна моќ. Го знаеме тоа бидејќи се способни да бидат невидливи и розеви во исто време. Како сите религии, Верата на Невидливи розеви еднорози е базирана на логика и вера. Имаме вера дека се розеви; логички знаеме дека се невидливи бидејќи не може

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.