Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Најлудиот тренер

пријавена од Lavot пред 1 година, 8 месеци. (www.taratur.com)

ФК Ратково, веројатно некоја пониска младинска српска лига, името на најзакон тренерот на сите времиња засега е непознат, (го викаат Лимени), а од широкиот репертоар ќе издвоиме: Јебем ти сису мамину, сам себе, сам себе, јебем те играчу!!! Јебем ли га у дупенце оно његово мало... :))))

станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.