Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Најхејтерскиот наслов ever и наци-like промоција

пријавена од woona пред 1 година, 2 месеци. (www.makedonskosonce.com)

"Кваво досие: арнаутскиот гего-мирдитски разбојнички тероризам во македонските земји 1700-2002" од Петар Поповски. За ликов дознав прошла недела (петок вечер прајмтајм беше на МТВ1, кажуваше како не постојат Хелени) и дека Македонците се божји народ. (коа сме почнале со рунтава семакедонштина више)

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите