Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Најхејтерскиот наслов ever и наци-like промоција

пријавена од woona пред 1 година, 2 месеци. (www.makedonskosonce.com)

"Кваво досие: арнаутскиот гего-мирдитски разбојнички тероризам во македонските земји 1700-2002" од Петар Поповски. За ликов дознав прошла недела (петок вечер прајмтајм беше на МТВ1, кажуваше како не постојат Хелени) и дека Македонците се божји народ. (коа сме почнале со рунтава семакедонштина више)

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  демек, "како што е општопознато во науката, Албанците се криминогени"

  За Гегите Д-р Петар Поповски вели дека Османлиите ги донеле на овие простори за да ги разбијат словенските простори со муслиманско население - раселувајки ги во Северна Албанија и дел на Стара Планина во Бугарија ... За Гегите употребува изворни називи како “Мирдити“ ... “Курди“ ... “диви Геги“ ... “диви Арнаути“ ... “диви коњи“

  Турците Гегите ги нарекле “Арнаути“ ... во слободен превод безверници и зулумќари ...

  За вистински заклучок и носење на свој суд навистина треба да се прочита книгата на Д-р Петар Поповски „Крваво досие - арнаутскиот, гего-мирдитски разбојнички тероризам во македонските земји (од 1700 до 2002 година)“ - која може да се нарача по цена од 2.200 денари + птт трошоци ...

  не му промакнал на волан: http://volanskopje.blogspot.com/2007/06/...

 • +1 глас

  онака 2200 денари - премиум забава за секој националист, дркаат на гегомирдитски зулуми

 • +1 глас

  ...„арнаутскиот гего-мирдитски разбојнички тероризам во македонските земји - од 1700 до 2002 година“
  ...
  Ок, прочитав.
  Сега, дотичниот Петар Поповски може да се пријави кај Грците, да им помогне малку и таму, нешто ми намалија со омразата.
  Потоа - широко поле: Срби, Бугари ...

  Ах, проклет Балкан!

 • +1 глас

  ја коа ќе иам дете ќе го крстам „арнаутски гего-мирдитски разбојнички тероризам во македонските земји од 1700 до 2002, котлевски“