Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

На врх брда врба РАСТЕ!

пријавена од Vnuce пред 2 години, 7 месеци. (www.on.net.mk)

Само глеј те го ... не е потребен коментар...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  До кога бе ќе ви бидат смешни неспособностите на другите?
  Тоа кажува многу за вас.
  Во случајов дека се гордеете што вие знаете правилно да изговорите два збора. Бравос!
  Големо достигнување.

 • +1 глас

  Ооо... глупо детенце... има разлика помеѓу неспособност поради болест и неспособност поради алкохолизам... или во твојот случај, неспособност поради моронизам...