Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кавадарци VS Неготино

пријавена од Vnuce пред 2 години, 4 месеци. (www.vest.com.mk)

Кој има подобра ж`та? Кој прае поубаво вино, А? И... од кај Неготино вода за базенот !? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Нека направат Кавадарачанки против неготичанки некој натпис, плус може борби во кал да убац. Е тоа е вест ммм

  • +1 глас

    Воопшто не е лоша идејата за борби во кал... ако некој ја збрка идејава, и му треба помош за организација.. викајте :) :) :)