Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Испратено - 24

пријавена од Lavot пред 1 година, 2 месеци. (www.taratur.com)

Нова серија, прва во 2009 година, дваесет и четврта во историјата на македонскиот народ и народностите, од вашите испратени фотки. Уживајте!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Ова е интересна иницијатива, а мислам дека би била добро надополнета доколку на учесниците на акцијата им се даде можност да изберат опции во врска со авторските права, на пример целосно задржување на правата или користење на некоја од лиценците од Криејтив комонс.

 • +1 глас

  Лаве, забележи како тоа го прави Белата куќа
  http://www.whitehouse.gov/copyright/

 • +1 глас

  Се работи за многу поинаков тип содржина во секој поглед.