Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Интервју: Бобан Милошески, Авалон продукција

пријавена од kzograf пред 1 година, 5 месеци. (forum.com.mk)

Како се доаѓа од Електрични оргазам до Лени Кравиц? Бобан Милошески: - Не сум размислувал на оваа тема. Во музичкиот свет 15 години и не е некој голем јубилеј, но веројатно е интересно да се одбележи како приказната од Електрични оргазам дошла до Лени Кравиц. Би рекол, спонтано.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите