Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Drama Queen

пријавена од pero пред 1 година, 5 месеци. (a1.com.mk)

Статијата ја објавувам под забава. Замислете го кој филм е бил со тоа снајперистите на покривот од Симпо. - Мирко пази метак! - Хвала Славко!!! :))))

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Кога ќе нема со што друго да го занимаваат народот, ќе го измислат и тоа.
  Ете, доенес повторно најдоа некаков таен магацин со оружје кај Љуботен...

 • +1 глас

  Да го еам, зошто би измислувале?

  Или боље за нас (како сеирџиски) народ е да го скинат, па после да го фалиме колку добро работел, и колку убави работи направил, или како сега во Србија, „ах да не го утепаа Ѓинѓиќ“.

  Позицијата премиер на некоја држава е високоризична и треба да ги превземат сите можни мерки за заштита, му се допаѓало тоа на народот или не. Искрено има направено неколку бајаги храбри потези (кои и не се по мерка на некои криминалитети).

 • +1 глас

  Би измислувале затоа што создавањето на било каква тензија го окупира народот и го оттргнува од „размислување“.
  А Ѓинѓиќ и Грујо се два различни светови. Подобро да го споредуваш со Коштуница...