Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Дизајнер & Пријател

пријавена од ta4ka пред 1 година, 8 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

За сите луѓе кои ви дошле да им го средите компјутерот бидејќи сте компјутерџијата од маало.

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +6 гласови

  Вие компјутерџиите по цел ден седите и кликате на тоа тастатурите. Ништо не работите, а и кога ќе фатите нешто, не трошите повеќе од пет минути. Бадијалџии.
  Да не бев зафатен со пожарникарскиот курс, и јас ќе станев програмер.

  * Вистинска приказна од моите „рани“ денови во еден голем АОП-центар - тогаш така се нарекуваа. Ова ми го збореше ноќниот чувар (редовно заглавував после работното време)
  :)

 • +1 глас

  Има поента анимацијава :)