Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Бургов секојпат воли Хрватској

пријавена од DImce пред 2 години. (www.taratur.com)

Македонска музичка легенда из Струмице, Коста Бургов послао је снимку до хрватска ТВ Нова за Ред Карпет и као прави великопосланик ја претставио нашата земја пред целој Хрватској и се показао као врван познавач хрватског језика. Ово морате погледати по свакаку цену!

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Морон. Со добра намера, но - морон.

  • +2 гласови

    Детето не е морон... ако го запознаете одблизу. Морони се тие околу него што го ѕифкаат да се глупира. Морон е Трендо што си игра мајтап со сите околу него (видете го само како се понаша на Милионер).