Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Бугарскиот Музички Идол и во Скопје

пријавена од Spartak пред 1 година, 2 месеци. (forums.vmacedonia.com)

Оваа година Бугарскиот Музички Идол ќе врши аудиција и во Скопје. Вероватно преку тоа шоу сакаат да покажат дека Македонците се Бугари.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Можеби ова е бајата вест но јас денеска налетав на неа.

 • +3 гласови

  Ако даваат пасоши, ќе има посетеност.

 • +1 глас

  или можеби дека бугарите се македонци :)

 • +2 гласови

  Ако даваат пасоши, where do I sign??

 • +2 гласови

  Процедурално: Дали „Операција Триумф“ со аудицијата тука сакаа да докажат дека сме Срби?

 • +2 гласови

  Процедурално. Повторно размисли за твоето прашање. Во триумф имаше и од други фржави. Ова е Български Мюзик Айдъл. Ќе нема од Романија, Србија и Турција.

 • +2 гласови

  ги заболело нив (организаторите на Идол) дали македонците се бугари или не! нив ги интересира да им се гледа што повеќе шоуто за да можат да продаваат што поскапи реклами и секако да испровоцираат што повеќе луѓе да гласаат на нивните скапи броеви. сигурно е дека македонците во бугарија (само колку студенти има????) би гласале за нашиот

 • -1 глас

  другарче
  Мислам дека нашиот не би бил представен како наш. Тоа нема да миде Македонско Бугарски мјузик идол туку само бугарски.

 • -2 гласови

  а ти шо демек не си Бугарин??

 • +2 гласови

  Ти си бугар?

 • +1 глас

  да

 • +1 глас

  Јас не сум ти виновен за тоа.

 • +2 гласови

  Ах, но не ни` требаат Бугари да ни докажуваат ништо!
  Си имаме овде повеќе од доволно такви докажувачи. Бившиот ни премиер е еден од нив. Неодамна, еден доби и државна награда (Зоран Тодоровски). Генералниот секретар на владеачката партија е потомок на еден од нив.
  Има, има.

 • +2 гласови

  vordan
  Знам дека не оскудеваме од докажувачи, но мислев повеќето да се изјаснат дали се за или против тоа. Нели, со давање глас си против но изглеа реалноста е друга...