Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Берзанска и емоционална криза

пријавена од dasaf пред 1 година, 6 месеци. (fishki.net)

Фото-галерија од берзански работници. Знаеме што се случува по берзите во моментов, но мислам дека овие луѓе знаат „подобро“ и од нас...

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Интересно.
  Инаку, немам жал за берзанските „работници“, а ниту за инвеститорите кои изгубиле пари на акции.
  Како што тие немаат жал за нас - обичната раја, кога ќе им пораснат акциите.

  Да ми простите на профанизмот: „И к.. до крај и душа во рај - не може“.

 • +1 глас

  Хехе, ќе расте доларот, да, сигурно... :) Продавајте акции и купујте си ЛЦД телевизор за у дневна, сигурно ќе ви трае појше него ли што ќе му треба на доларот да се дигне, ако и некогаш воопшто се случи тоа.

 • +1 глас

  Убаво е за нас да ја користиме оваа ситуација со падот на доларот. За жал, дел од нас работат за долари... и тоа им е day job. :(
  Но, немој да заборавиш дека ова што наскоро ќе му се случи на доларот мн. веројатно е да се случи и на Еврото со кое што сме нели валутно врзани. А да не правиме муабет што веќе извесен период сме зрели за девалвација човек. Едноставно нашите производи се премногу скапи за да се извезуваат.
  Тек ќе се изнагледаме...

 • +1 глас

  изнагледаме = изнагладниме :)