Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Америка тоа го сака! Fuck Yeah!

пријавена од dasaf пред 2 години. (vuna.info)

И не само градскиот парк да се именува Џорџ Буш, туку и Карпош да се преименува во општина Рамбо (вклучувајќи ги населбите Рамбо 1-4).

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Забава

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Вуна отсекогаш имал добар стил.

 • +3 гласови

  „Ти од каде си?“
  „Од Рамбо 1, а ти?“
  „Јас од Рамбо 4...“

  :)

 • +1 глас

  После мостот НАТО?
  :)

 • +1 глас

  Не, после паркот Џорџ Буш
  :)

 • +1 глас

  Не се заебавајте, сега официјалната политика на ВМРО (а според тоа и на Драчево и Ѓорче Петров) е дека Американците ни се големи пријатели.
  Ете, слушнете го Латас, тој секогаш знае што зборува.

  BTW, каде сме ние што живееме од „онаа страна на границата“ (од другата страна ва Вардар), во целава шема? Веќе одамна си ја имаме „Џон Кенеди“, ама сакаме уште!