Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

...се упатиле кон зградата на ЕВН и започнале да ја каменуваат...

пријавена од zlochko пред 1 година, 3 месеци. (www.netpress.com.mk)

:) Претпоставувам дека после ова наагло ќе се намалат вестите (по mainstream медиумите) за случувањата во Грција.

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  „Полицијата после мирните предупредувањата [...] реагирала со употреба на средства за расчистување на немирните протести, и привела шест лица“

  или со други зборови натепале 5-6 цигани т.е. роми и другите се разбегале. пендрек демократија

 • +1 глас

  ух... абе никој не се солидаризира со ова ни со кликање на копче за гласање...

  или ова не релавантен проблем?

 • +1 глас

  Ќе има се` повеќе можности за вакви стории, и тоа во блиска иднина, не се секирај.