Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Затвор за неоправдано поскапување

пријавена од strumjan пред 1 година, 3 месеци. (www.forum.com.mk)

Така, а не како кај нас: и ѓеврекот поскапе кога рипаше нафтата, сега нафтата падна а ѓеврекот си ја задржа цената. Нам само дупката ни остана - од ѓеврекот де :)

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  На Владата ептен не и одговара да се симнуваат цените.
  Најважно е буџетот да биде полн...
  Повисоки цени на производите - поголеми приходи по основ на данок.
  Народот сеуште(!) се храни со реклами.

 • +1 глас

  И на СДСМ не му одговара да се симнат цените. Колку подолго стојат горе,толку повеќе причини за плукање по владата. :)))

  И на СДСМ не му одговара да се симнат цените. Колку подолго стојат горе, толку повеќе причини ќе им даде Бранко за на следните избори да гласаат „против“. :)))

 • +1 глас

  значи сите се среќни, и субјектите и објектите. :)

 • +2 гласови

  zlochko брат, не се осеќаш као макрадули на еднооки ?