Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Вести

пријавена од mrmr пред 1 година, 6 месеци. (news.nabu.mk)

Читајте вести на едно место собрани, групирани по сличност и што уште не... Новите вести на Набу :)

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  ми се допаѓа сервисов... додуше највеќе тоа што наоѓа цени и црта график како се менуваат ;-)

 • -1 глас

  Не е лошо како извор на податоци, инаку им треба темелен редизајн.

 • +1 глас

  Може да им сугерираш...

 • +1 глас

  Изгледот ми се допаѓа, може да се поработи малку на функционалноста - да бидат поинтуитивни работите. Се' на се' одличен впечаток ми остави.

 • +1 глас

  Дали ќе сакате да ми ги кажете најдобрите, најбрзи македонски сервиси за вести на нет
  Фала Фала Фала

 • +1 глас

  Па ете...

 • -1 глас

  Pray and you shall receive.

 • +2 гласови

  http://time.mk - агрегатор на популарни статии од сите дневни весници во Македонија.

 • -2 гласови

  Хм, до денес не знаев дека воопшто постојат вакви сервиси.
  Кој ли им е бизнис-планот, се прашувам? Од што живеат? Никакви реклами не видов. Дури и *експлицитно* изјавуваат дека не може да се рекламира на нивниот сајт.

  Кога ќе размислам, и „Кајмакот“ е сличен.

  Хммммм... Теории на заговор, некој? Некој? Илуминати, Евреи, Билдерберг, вонземјани, Аркан, Елвис, „комуњари“ ... ?

 • -1 глас

  Извини, перо, во листата погоре ги заборавив НВО-ата.