Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Вечер прв дознава... и прв краде

пријавена од ribaro пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Со овој акт на лоповлук од страна на Вечер, се потврдува дека некои весници ќе направат било што, ќе прекршат било какви правила, права само за да имаат поголем тираж.

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Пишував коментар 2 минути. Пред да видам дека дебилниот кајмак не дозволува повеќе од 300 знаци.

    Глиша, ју сак (дамјан (c))

  • +1 глас

    300 знаци се две сложени и една просто-проширена реченица и мислам се сосема доволни за да си го кажеш своето мислење без да се расплинуваш и да им станеш досаден на останатите.

    Се разбира ако повеќе луѓе мислат дека е ограничувачко ќе се зголеми.