Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Упад во системот на УЈП

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (netpress.com.mk)

„...900 даночни решенија на Управата содржат текстови на македонски јазик со поддршка на грчки јазик.“ Хах !??!

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Имаат лиценциран MS Word?

 • +6 гласови

  кој црн упад... да не имаат вакуум во мозокот. Ќе го скенирам мојот документ кога ќе се вратам во МК. биосот во матричниот принтер содржи грчки наместо македонски букви (т.е. не е флеширан со наши фонтови)

 • +1 глас

  А?

 • +1 глас

  Решенијата ги принтаат на матричен принтер. Принтерот треба да има македонски букви за да ги печати на македонски пошто него му ги праќаат на латиница. :)

  Шупциве што бараат криминалци во секој толку знаат и го рачунаат како упад, трагично е што и македонската јавност сега вика ете маме им ебам грчко не хакираат.

 • +1 глас

  Во тој случај - голема е шансата ова намерно да е така прикажано. „Кога веќе имаме грешка - да ја искористиме во политички цели“. ...бљак.

 • +1 глас

  Ако им „упаднале во системот“, кој може да гарантира дека и податоците не се изменети?
  Дали државата ќе собере помалку пари затоа што некој бил лесноумен и неодговорно се однесувал кон безбедноста на компјутерскиот систем?

 • +1 глас

  УЈП имаат ново лого. Јас го нареков пола-пола. Имаш пола дел за „розова економија“ и пола за сива економија. Која беда.

 • +1 глас

  http://media.a1.com.mk/media/vesti200/pi...

  "даночниот обврзник, согласно член 67 и 69 од Зак
  податоци дека остварил нето приход
  податоците од
  е регулиран за траење
  итн итн"

  прав грчки нема што

  морони

 • +4 гласови

  хахахаха „the attack of Mac C Swiss“ once again :)

 • +1 глас

  Дупли плус за ова, гдамјан! :))

 • +1 глас

  „УЈП ги ангажира сите расположливи ресурси за расветлување на случајот и ги информираше сите надлежни институции, вклучувајќи ја и полицијата за да се открие и кривично казни натрапникот во компјутерскиот систем“

  ЛОЛ - уште тенкови не повикале!

 • +1 глас

  хахахахахаха
  Грциве со нас не мораат ни да се помачат.Ќе им недостасуваме ако влеземе во ЕУ!