Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Убавини имаме, немаме „кликер“ за туризам

пријавена од drugarce пред 8 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Имаме исти планини, речиси исти природни убавини со Пиринска Македонија, но од другата страна на границата Бугарите изградија многу суперлуксузни хотели, современи туристички комплекси што се познати во Европа и се полни со туристи и лете и зиме. Кај нас ништо, освен по неколку хотелчиња и мотелчиња

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.