Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Свински врат, пилешки батак и човечки вирус

пријавена од gocenik пред 11 месеци, 2 седмици. (bagra.org)

Има ново плашило во градот, свински грип. Светската здравствена организација вели дека е возможна пандемија, медиумите се однесуваат како веќе да ја има. Валидни информации за вирусот нема, особено не за неговата смртност, што е еден од основните фактори при проценка на потенцијаната опасност.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.