Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Свети Николе доби чиста вода

пријавена од chale пред 1 година, 11 месеци. (www.sitel.com.mk)

По 10 години агонија и снабдување на вода со помош на цистерни Свети Николчани конечно ќе пијат чиста вода. Тоа го докажува и Слободан Даневски...какво креле!

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  LOL Слободан Даневски!!!

 • +1 глас

  Брзе пруге ...
  Го забележувате ли изразениот недостаток на ентузијазам кај измрцварените граѓани?
  Сител е вистински наследник на „Застава филм“, заедно со златното момче - Латас.
  Смрт фашизму - слобода народу!