Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Сведмилк ја зеде првата жртва

пријавена од strajkoski пред 12 месеци. (a1.com.mk)

Случајно забележав нешто сомнително на сликата, па после го прегледав и видеото, Зоран починал во 2008!!!!!

станала популарна пред 12 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Што е сомнително? Што одма не му отишле на погреб? Ајде израчунај 8 месеци наназад во која година почнало лудилото Сведмилк.

  • -1 глас

    тоа објаснува доволно, инаку ќе беше 100:0 за а1 и нивните црнохронични поплави.

  • +1 глас

    Ме заинтригира случајот, па преку извори во Радовиш, дознав дека починал на 21.09.2008, значи 6 месеци пред да биде објавено на А1. Јас колку што се разбирам од вести, кога ќе се објави како нова вест нешто што се случило пред шест месеци, тоа е обид за манипулација.