Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Страшна судбина на едно битолско новороденче

пријавена од jpetrov пред 2 години, 2 месеци. (www.a1.com.mk)

Страшна судбина на едно битолско новороденче. Родено со тешка аномалија, родители во шок, препуштено на грижата на медицинските сестри. Бебето сместено на Клиниката за неврохирургија во Скопје стана миленик на персоналот.

станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Треба судски да им се одземе старателството на родителите и да се оперира малечкиот. Само и да се потегне таа работа, прашање е колку брзо ќе се спроведе земајќи ја во предвид брзината со која се рашаваат судските процеси кај нас, од една страна, и времето кое е ограничено за Бошко, од друга.

  Како ли ќе живеат со себе си тие родители се прашувам?

 • +2 гласови

  Како може да потпаднеме под новинарски полувистини?

  Ние не ја знаеме приказната на родителите, тие не излегле да кажат која е нивната мака, а ние предвреме ги осудивме...

 • +2 гласови

  А која е причината да си го оставиш детето?

 • +3 гласови

  Јас не реков дека родителите направиле нешто добро, ниту пак реков дека направиле нешто лошо.

  Едноставно прашувам, зошто никој не се сети да оди да ги праша родителите што е работата?

 • +1 глас

  Мој коментар би бил малку по различен од другите,како прво на БОШко му посакувам долг живот колку му е пишано од господ и што побргу да оздрави ако е тоа можно од страната на лекарите,друго би сакал да коментирам во врска за родителите на БОШко ако сакаш дете дреба да го држиш тој затоа што господ ти го дал така и така сакал и треба да се заблагодарите што имате син било како да е тоа е ваша крв и вера.толку....................