Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Расизмот на Вечер

пријавена од jpetrov пред 1 година, 5 месеци. (kvadraturanakrug.blog.com.mk)

Наслов: „Се молат ромите да не прават цигански работи“. Тема: убиство на гастарбајтерот.

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Да. Вечер има долга историја... не дека и другите медиуми не патат...

 • +1 глас

  Крајно време е да се престане со потценувањето на Ромите. Од една страна, со децении е толерирано потсмевањето, но од друга страна, луѓе сме и треба да се подобруваме, особено во разбирањето на различните околу нас. Најчевска пишува дека: „здружението на граѓани “Месечина“ од Гостивар веќе го превзема случајот и е спремно да започне судска процедура со цел санкционирање на сите оние кои учествувале во повредата на уставно гарантираните основни права и слободи на човекот“, па си мислам дека една построга казна ќе ги опамети другите новинари и медиуми да почнат да пазат што објавуваат.

 • +4 гласови

  Знаете кој е главен уредник на Вечер? Што не ви е јасно тука?
  Од една таква вулгарна, невоспитана и сељачка гнаса не може да се очекува ништо друго.