Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Пусти желби...!

пријавена од zlochko пред 1 година, 4 месеци. (dnevnik.com.mk)

„Храбрите полицајци во ниту еден момент не се колебале, влегле во водата и го извлекле мажот, иако претходно неколкумина граѓани стоеле покрај брегот и само гледале како Б.Ц. се дави, без притоа некој од нив да се обиде да влезе и да му помогне.“

станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Настрана мојава троа несолена шега, ама не можав да издржам и да не се прашам „Зошто го тоа направивте?“ :))

  Нејсе, браво за момците во сино! Редок пример на сериозно сваќање на професијата и човекољубие!

 • +3 гласови

  Б.Ц. се фрли во Вардар???
  редно беше :))

 • +1 глас

  "И тие што стоеја покрај брегот можеа истото да го направат"

  Има еден синдром (појава?) кога некој човек е во животна опасност, што повеќе луѓе се тука толку помалку ќе добие помош. Како сите да чекаат некој од нив да му помогне...

  Сепак, алал да им е на полицајците.

 • +1 глас

  Џабе се израдував, ДРУГ бил овој. :-)

 • +1 глас

  Уште новинарката си напраи филмче со кампањата на МВР, гуско ниедна проста!! Иди пишувај за алфаши шо тепаат малолетници и продаваат запленета дрога!

 • +1 глас

  "РЕГИОНАЛЕН ФОРУМ ВО ОХРИД"??

  Глиша бриши

 • +1 глас

  БЦ не знам дал е тој, ама у саботниот дневник има 7 читуљи „почина Никола Груевски“
  Не, не е заебацнија