Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Протест за Македонија!

пријавена од Supergirl пред 2 години, 1 месец. (recyclebinmk.blogspot.com)

Да не се предаваме лесно, да се бориме за нашето име, за нашиот идентитет!

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Shit happens

 • +2 гласови

  Кој го организира протестот?

  Имаат ли организаторите име и презиме?

  Или се предаале лесно и се откажале од сопствениот идентитет, борејќи се за квази колективниот?

  Чие отсуство на политичка свест и храброст треба да се покрие со народ на плоштад?

  Кој се затскрива зад ефтини флоскули и кој сака да ги дразни националните чувства на македонците за да најде изговор за сопствената немоќ?

 • +4 гласови

  На плакатот фали уште да напишат „100 години македонска мобилна телефонија“.

 • +1 глас

  ROFL!

 • +1 глас

  Ова смрди (ма, корне!) на искористување на искрените патриотски чувства во тесно-политички цели.
  Имаше едни типчиња некни на телевизија зад Миленко кои многу ми личеа на бившите „лавови“. Со такви „организатори“ не треба да се плетка човек.

 • +2 гласови

  Пак имаше инциденти. И само 1 човек бил крив и тоа од опозицијата. А што правеле сите пред амбасада? Го гледале него како фрла камења врз НАШАТА полиција? :)

  Браво значи каков патриотизам. И какви интелектуалци плус тоа - Тони, Мирка, Миленко... Баш ми е жал што не можев да дојдам, каков сеир ќе беше тоа...