Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Промовирани 10 нови скулптури во центарот на Скопје

пријавена од gocem пред 12 месеци. (www.netpress.com.mk)

Добро е! Разбравме дека сте сељаци. Не мора пак да не убедувате. И дај направете категорија „Некултура“, за да има каде да се пријавуваат ваквите вести.

станала популарна пред 12 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Башка на netpress пустите пишуваат „нај интересни“, „Скулптура “Бесконечна циркулација“ на авторот Сашо Саздовски, ќе се наоѓа...“Балерина” на автор Зоран Тошевски, е пред МОБ, и скулптура “Космо интеграла 2008“ е изработена од...“ Треба некој да ги научи на членување барем, и на правопис. Ама култура! Ви оставам уште еден одличен дел од текстот на netpress Скулптура “Бик“ од авторот Дарко Дуковски, што е поставена кај продавницата “Пеко“, беше прва денеска промовирана и обрна повеќе внимание на гостите од блиската кафеана. Некои госпоѓи чекаа со нетрпение да се фотографираат со огромниот Бик. (Што се` не е во ред со реченициве :)

  • +1 глас

    tie so ne sakaat skulpturi se teski seljacista