Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

После ние сме криви што сме мочале во езерото?

пријавена од zlochko пред 1 година, 2 месеци. (www.alsat-m.tv)

тц-тц-тц...

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Морони

 • +1 глас

  What an idiots!!!

 • +1 глас

  Овдека мислам дека би требало да се разврзе дискусија за претходното номинирање на Охридското Езеро во рамките на проектите на UNESCO како едно од светските чуда. Светско чудо по што - по негрижа за хигиената и здравјето на луѓето и мерење на уринирањето по ml/езерска вода?

  Дали треба да бидеме среќни што ваквите информации одат само на македонски јазик, па светот нема шанса да ги разбере и тешко ги следи "солените" шеги на македонските медиуми кои не се ништо дуруго туку рефлексија на нашата реалност?

 • +1 глас

  Пред малку поминав од ова место. Изгледа медиумскиот притисок вроди со плод, бидејќи снегот беше исчистен, а водата бистра.