Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Порнографијата и Романија - сагата продолжува

пријавена од razvigor пред 1 година, 2 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Кога политика базирана на морализирање ќе замеша прсти во интернет, последиците се чуствуваат со години понатака.

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Мала исправка: чуствуваат = чуВствуваат :)

 • +1 глас

  Благодарам за исправката на печатната грешка, за жал не можам да интервенирам „горе“ во описот на линкот.

 • +3 гласови

  Да не ги читам сите линкови од блогот, се работи за ...хмм... „обична“ порнографија, или нешто навистина гнасно: педофилски сајтови, животни и сл.?
  Зошто, моите искуства од Букурешт се дека на секој два квадратни метри има по три проститутки. Во хотелот во кој престојував (Intercontinental), ги немаше само во машкото ве-це.
  Се разбира, ги набљудував само со ... ахем ... научна љубопитност и заинтересираност за социјално-економските аспекти. :)

 • +1 глас

  Според веста, сајтовите биле „одбрани“ по пријава на граѓанин... Меѓу нив имало и некои што не биле порнографски.