Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Помогнете за и понатаму да споделуваме

пријавена од новица пред 2 години, 5 месеци. (slobodensoftver.org.mk)

Слободен софтвер Македонија бара донации за да може да купи проектор кој би се користел на разните настани кои заедницата ги организира. Да видиме дали може да собереме некој денар.

станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  како може да се организира една средба на сите корисиници на кајмакот, сите блогери кои милуваат да дојдат да турат во едно сандаче по 100 денари... колку толку ќе се помогне. еве јас како студент ќе донирам 200 денари симболично но од срце.

 • +1 глас

  може средба да.

  веројатно ќе правиме ние сподели знаење, т.е. мање више собир во точка во сабота од ~13 часот, па кој сака може да дојде.

 • +1 глас

  Има жиро сметка на сајтот, не мора специјална средба, кој сака може да донира по колку може.

  http://www.slobodensoftver.org.mk/donaci...