Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Подесен рок ... подесена нето тежина

пријавена од freak пред 2 години, 2 месеци. (on.net.mk)

Чисто сакав да го надополнам испраќачот на писмото, не само што кој и да е ги наштимал датумите, ја наштимал и тежината исто така ... до кога бре!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Прво не ја приметив тежината, али оригиналот е 336 г, а кумановската 366 г...
    Глеам некое лого на налепницата, значи јасно е од каде е. Некој надлежен планира нешто да превземе ?

  • +2 гласови

    дечки месото е опен сорс. сам си го едитираш како ти одговара. ем добиваш повеќе перформанси, ем никогаш тие перформанси не ти застаруваат.
    апропо постот од пред некој ден, за тоа кој што може :)