Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Победник на Макфест е... Leopard!

пријавена од strumjan пред 1 година, 6 месеци. (pablisher.lugola.net)

Што не верувате? Платено е де :)

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Иако во начело авторот има право - позадината на постерот е очигледно „позајмена“, Макфест е толку безначаен, дури и во македонски рамки, што Apple нема да обрне никакво внимание.

 • +1 глас

  Мене ми се слични, ама не се сосема исти.

 • +1 глас

  Може да е истата позадина, малце модифицирана. Како и да е, ова не е воопшто ново и многу често се случува. Авторски права газов мој.

 • +1 глас

  Е добро де, му дале на некое дете од Штип што им рекло дека знае дизајн да им направи постер за ефтино, и тоа е тоа :)