Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Пет години Слободен софтвер Македонија

пријавена од Арангел пред 2 години, 5 месеци. (linux.net.mk)

На 28.10.2007 година навршуваат 5 години од основачкото собрание на Слободен софтвер Македонија и нешто повеќе години од активности поврзани со слободен софтвер. По тој повод ќе организираме забава во Клубот на новинари во сабота 27.10.2007. Почетокот е околу 21:30 часот. Забавата е од отворен тип.

станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.