Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Нова виртуелна собирална или соблекувална ;)

пријавена од femgerila пред 1 година. (www.okno.mk)

Нов портал којшто има намера да се етаблира во македонскиот виртуелен терен како виор кој минува над буниште и зад себе остава склопен и пицнат џамбо-џет, до најмало штрафче.

станала популарна пред 1 година | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Се регистрирав за да видам кој сѐ е член. Велесо друштво, ама тешко дека може да склопи џамбо-џет. :)

 • +1 глас

  И стајте full rss да има на статиите!

 • +1 глас

  ти викаш: И стајте full rss да има на статиите!
  јас читам: ‘&%“&*%*%‘(‘&(*&‘*&%&‘%“
  :)) џамбо-џет дефинитвно не бидува. Ваљда ќе го прочита коментарот оној кој е администратор ор ватевр

 • +1 глас

  и на црна овца го има (т.е. нема тоа). тоа е можноста на рсс да стига целата содржина, за да не морам да го посетувам сајтот ако сакам да читам, туку сѐ да си правам го google reader.

 • +1 глас

  ќе му пренесам на коља па нека пренесе он на официјално лице :)
  ете штом и на црна овца го нема значи пак лоша екипа се збраме.

 • +1 глас

  Ако е соблекувална: на ВББ, Сеад, Геро, Жаре и сл. цензурирајте интима. Јасна, Фем, Калина, преферирам тенденциозно, па макар и виртуелно било :)

 • +1 глас

  жаре моли да не го спомнувате, оти не е дел од тимот

 • +1 глас

  Се извинувам за несериозност. јас онака нарембав рендом имиња кои ги има во колона од пријатели. Поддршка за проектот!

 • -1 глас

  Еден од малкуте портали во МК кој што вреди и статиите се рачно пишувани :)

 • +1 глас

  Јас сум ќорав толку што неможам да го видам Log out/Sign out или нема :D