Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Немало вмешаност на МПЦ во матните зделки на Миладинови (?)

пријавена од vordan пред 1 година, 1 месец. (a1.com.mk)

Во суштина, вака: „Јес` дека бевме ортаци со Миладинови, ама поим немавме што се случува. Ах, да, исто така, два пати го купивме хотелот - упс, извинете, моја грешка! Се случува“. Или се многу наивни, или многу глупави. Ако не, тогаш и тие учествувале во криминалот.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +6 гласови

  „Бог ни е сведок дека не знаевме“ :)

 • +1 глас

  Да не се појават само земски сведоци дека знаеле.

 • +2 гласови

  Го шетаат светот и возат џипови за кои 99.999% од популацијата може само да сонува... значи не се ни наивни, ни глупави. Што се, о Господе?

 • +1 глас

  "Архиепископот Стефан сепак хотелот „Изгрев“ го купи два пати"
  првиот пат 2001 : милион евра ?!

  вториот пат: Лани повторно го купи за еден и пол милиони евра.

  папапаапа се расфрлаат со милиончиња небаре зимбабве долар е в прашање .):)

  Господ ми е сведок дека ова попчињава, ариепископчињава и сите МПЦови со нејзините деривати и конкуренти се живо вистинско ѓубре.

  Гранат сега ќе се појави онаа оксиморон со која се тегневме на ваква тема пред некое време кога ми рече “ епа со што бре рокси да одат поповите низ села, стрмни долини... ако не со нови џипови“ ?? ;))

 • +1 глас

  МПЦ им дале на заем 50.000 евра онака од шала... како бе не ме пратија од дома да учам за поп :)

 • +1 глас

  Ако не сум банка, ама му требаа пари за плата и јас му позајмив 50.000 евра. Па бизнис партнери сме. Греота стадото без плата да остани.

 • +1 глас

  И уште на Црн-Бел бумбар денес се гласаше за “став на црквата - не сме вмешани“
  После ова... Сигурно се криви :-)