Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Не сакаме скара, сакаме права!

пријавена од Арангел пред 11 месеци, 1 седмица. (www.a1.com.mk)

Празни јарболи, празни улици. Државата го заборави, работниците и невработените го празнуваа дома. Честа на Први мај ја бранеа младите и членовите на невладината Ленка.

станала популарна пред 11 месеци, 1 седмица | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  еве еден мејл од една мејлинг листа на која сум зачленет:

  Dear Comrades,
  A lot of traditions should be abolished. But not so with May Day!
  Especially in this epoch of capitalist decay, workers' and students'
  internationalism has never been so important.
  On this May Day let us take a pledge:
  • To resolutely respond to the great capitalist crises with a *radical
  alternative* for a higher civilization that alone could save our humanity!
  • Do everything to overcome the *division* among labor and construct a
  web of solidarity of the working class across the world on a firm
  *internationalist principle* of class struggle through struggle against
  capital. For this purpose let us coordinate our activities first!

  Fight capitalism!
  Happy May Day!
  ReK2(Chris F)