Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Насмеј се, те сликаат

пријавена од freak пред 2 години, 1 месец. (vest.com.mk)

Ова не го знаев, но ете, конечно и кај нас снимање на сообраќајниот прекршок за после да нема, ама јас не, тоа ти ме местиш итн.

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Обично за ова постојат камери поставени на семафорите и контролен центар кој ги обработува фотографиите (меѓу другото...). Кај нас секогаш е полесно да искористиш човечки ресурс, отколку апаратура наменета за оваа работа.

  • +1 глас

    А што прават после со фотографиите? Ако платам одма казна ќе ја избрише веднаш или ќе ја архивира?

  • +1 глас

    Ако платиш ќе ја избришат, ако не платиш доказ за на суд :D и оп ќе ти го прошират досието со сликиче :D